Siapa Saya?


Saya Rahmat Md Noor seorang Internet Marketer Profesional. Kepakaran saya menjana pendapatan (dari rumah) dengan produk digital melalui pelbagai medium di internet dan membantu kakitangan awam dan swasta yang ingin menjana pandapatan sampingan dari rumah melalui Bisnes Affiliate (Produk Digital).

 

Pengalaman saya gagal berkali-kali dalam perniagaan membuatkan saya tekad untuk terus melangkah dan berlari lebih laju (bukan merundur) untuk mencapai impian saya.

 

Antara pengalaman saya dahulu dalam perniagaan adalah dengan menjual air tepi jalan secara part time. Memang perit waktu tu. Dah lah saya masih bekerja sebagai staf gomen pada waktu itu. Bayangkanlah penatnya macam mana…

 

Saya masih ingat waktu itu apabila weekend je saya tak pernah ada rumah, pantang cuti umum, mana-mana karnival saya akan masuk tak kira sekolah atau ipt, semua saya nak masuk.

Walaupun penat, saya dan isteri tetap ceria melayan pelajar.

 

Paling perit untuk ditelan, untung yang saya dapat pun tak banyak mana. Biasalah tu kan…

Saya pendekkan cerita saya. Selepas dari tu, saya telah bertukar ke bidang Digital Marketing. Saya mula dengan menjual produk-produk digital secara online. Hanya Part Time dari rumah. Pengalamannya jauh lebih indah dari jual air tepi jalan;

Tanpa perlu keluar rumah,
Tanpa perlu menaiki kenderaan,
Tanpa perlu berjumpa sesiapa,
Tanpa perlu ke tapak lokasi,
Tanpa perlu keluar peluh.
dan banyak lagi lah…

 

Hanya di depan komputer, di dalam rumah atau di bilik tidur,  sambil pekena kopi panas sambil menggoyang-goyangkan kaki… anda manpu menjana pendapatan yang lumayan.

 

“PENTING: Ini adalah real bisnes. Bukan skim mengarut, Forex, Saham, Bitcoin, Scammer atau yang sewaktu dengannya.” 

Ini adalah bagaimana nak menjual produk digital menggunakan teknik & strategi yang betul dan tepat untuk menghasilkan jualan berkali- ganda di internet hanya dari rumah.

Jika anda mahukan ilmu pemasaran digital yang lebih padat dan detail secara PERCUMA daripada saya, anda boleh KLIK DI SINI SEKARANG!

 

Di sana saya akan berkongsi kepada anda lebih detail pelbagai teknik, tips dan strategi rahsia saya bagaimana saya menjana pendapatan dari rumah melalui teknik pemasaran digital yang ‘proven’ untuk membantu anda pula menjana pendapatan sampingan atau sepenuh masa hanya dari rumah.

 

Dapatkan laporan percuma daripada saya, bagaimana nak tambah pendapatan sebanyak RM10K dalam masa 10 hari hanya dari rumah?

Jika anda serius nak tambah pendapatan lumayan dari rumah, jangan buang masa lagi, cepat Download PERCUMA teknik & strategi yang saya kongsikan ini.

 

Laporan Percuma 10 Hari 10 Ribu : KLIK SINI

Join Group FB Di Sini : KLIK SINI

Channel YouTube : KLIK SINI

 

Ikhlas,

Rahmat
Usahawan Internet Profesional