Siapa Saya?

Saya Rahmat Md Noor seorang Internet Marketer Profesional. Kepakaran saya menjana pendapatan (dari rumah) dengan produk digital melalui pelbagai medium di internet dan membantu sesiapa sahaja yang masih bekerja makan gaji tetapi ingin menjana pandapatan sampingan dari rumah melalui Bisnes Internet. (Produk Digital).

Pengalaman saya gagal berkali-kali dalam perniagaan membuatkan saya tekad untuk terus melangkah dan berlari lebih laju lagi (bukan berundur) untuk mencapai impian saya.

Saya juga adalah bekas kakitangan awam yang ‘terpaksa’ bersara awal kerana bisnes internet ini adalah satu model bisnes yang mampu memberikan saya pendapatan berkali ganda hanya dari rumah.

Sebelum saya berada di tahap sekarang, saya juga pernah mengalami situasi sukar dalam hidup saya sama seperti ramai yang lain.

Tapi saya tidak pernah mengalah dan saya tahu jalan apa yang harus saya lalui. Bila yakin dan pasti, kita tidak akan goyah dengan ujian.

Tiada manusia di dunia yang tidak diuji. Bagaimana kita menghadapinya adalah atas diri kita sendiri, bukan orang lain.

Antara pengalaman saya dulu, gagal  dalam perniagaan adalah dengan menjual air tepi jalan secara part time. Memang perit waktu tu. Dah lah saya masih bekerja sebagai staf gomen pada waktu itu. Bayangkanlah penatnya macam mana…

 

Saya masih ingat lagi, weekend je saya tak pernah ada rumah, pantang cuti umum, mana-mana karnival saya akan masuk tak kira sekolah atau kolej, universiti atau program masyarakat, semua saya nak masuk.

Walaupun penat, saya dan isteri tetap ceria melayan pelajar.

 

Paling perit untuk ditelan, untung yang saya dapat pun tak banyak mana. Biasalah tu kan…

Saya pendekkan cerita saya. Selepas dari tu, saya telah bertukar ke bidang Digital Marketing. Saya bermula dengan menjual produk-produk digital secara online. Hanya Part Time dari rumah. Pengalamannya jauh lebih indah dari jual air tepi jalan ;

Tanpa perlu keluar rumah,
Tanpa perlu menaiki kenderaan,
Tanpa perlu berjumpa sesiapa,
Tanpa perlu ke tapak lokasi,
Tanpa perlu keluar peluh,
Untung berlipat kali ganda,
dan banyak lagi lah…

Hanya di depan komputer, di dalam rumah atau di bilik tidur,  sambil pekena kopi-o panas sambil menggoyang-goyangkan kaki… anda manpu menjana pendapatan yang lumayan.

“PENTING: Ini adalah real bisnes. Bukan skim mengarut, Forex, Saham, Bitcoin, Scammer atau yang sewaktu dengannya.” 

Ini adalah bagaimana nak menjual produk digital menggunakan teknik & strategi yang betul dan tepat untuk menghasilkan jualan  berlipat kali- ganda di internet hanya dari rumah.

Dengan pengalaman dan sedikit ilmu yang tuhan berikan pada saya inilah, saya cuba sebaik mungkin untuk membantu anda pula menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah.

Jika anda nak tahu rahsia saya, bagaimana saya menjana pendapatan dari rumah dengan produk digital, usah buang masa lagi, KLIK DI SINI SEKARANG!

 

Di sana saya akan berkongsi kepada anda lebih detail pelbagai teknik, tips dan strategi rahsia saya bagaimana saya menjana pendapatan dari rumah melalui teknik pemasaran digital yang ‘proven’ untuk membantu anda pula menjana pendapatan sampingan atau sepenuh masa hanya dari rumah.

Jika anda serius nak tambah pendapatan lumayan dari rumah, jangan buang masa lagi, cepat Download PERCUMA teknik & strategi yang saya kongsikan ini. Jika lambat, mungkin akses rahsia saya ini akan ditutup rapat.

Jadi bertindak cepat untuk Ilmu Perniagaan Internet yang mungkin mampu merubah hidup anda.

KLIK DI SINI SEKARANG!


“Siapa Kata Susah Nak Jana Income 5 Angka Hanya dari Rumah?”

 

Ikhlas,

Rahmat Md Noor
Usahawan Internet Profesional
Sazul Rich Solution