Category: Produk Digital

Borrow Power

Mungkin ramai yang tahu teknik ini. Tapi saya tahu ramai juga yang belum tahu, jadi saya akan share dengan anda semua Teknik Borrow Power.  Sebenarnya dah lama saya tak menulis di blog ni. Saya banyak menulis di group saya je sampai terlupa nak menulis di sini. Ok lah. Hari ni saya nak share mengenai satu

Rahsia Squeeze Page

Hai. Semalam saya ada cerita apa pentingnya Minisite ni.. Hari ni saya nak cerita sikit apa fungsi Squeeze Page. SQUEEZE PAGE Squeeze Page atau Landing page adalah gerbang pintu masuk trafik yang telah kita sasarkan. Ia mengandungi Opt In Form di dalamnya. Ini lah tools marketing teknik mendapatkan Targeted Prospek kita.   Jika kita bisnes tudung,

Minisite & Squeeze Page

Hai.  Saya direct to the point. Apa kepentingan Minisite? Tapi sebelum tu kita mesti tau apa dia Minisite?   MINISITE   Ia bermula di negara luar seperti US, Kanada, Jerman, Britain sejak lebih 20 – 25 tahun dahulu. Namun ia mula popular di negara kita lebih kurang 10 tahun lepas. Dah lama sebenarnya. Tapi masih

Rahsia Minisite

Salam hormat. Hai. Apa khabar? Pernah tak ada masalah customer atau prospek selalu minta diskaun? Sepuluh orang prospek, sepuluh-sepuluh mintak diskaun. Betul tak? Biasanya, yang mintak diskaun ni, yang close sale melalui wasap atau fb messenger. Tapi yang geramnya bukan semua beli pun.  So, macam mana kita nak buat? Apa penyelesaian? Sudah pasti ada penyelesaiannya..

Bisnes Funnel?

Apa khabar? Hari ni saya nak cerita mengenai Bisnes Funnel. Ok, adakah anda tahu apakah bisnes funnel anda? Anda jual produk apa? Fizikal? atau Digital? Tidak kira produk apa yang anda jual, bisnes funnel adalah WAJIB untuk anda. Tak kira bisnes apa pun. Yup! Setiap bisnes atau produk, Bisnes Funnelnya berbeza-beza. Yang pasti semua bisnes

Apa Dia MRR?

Apa Dia MRR? Kali ini saya nak terangkan apa dia produk MRR? MRR bermaksud Master Resale Right. Lesen MRR bererti anda boleh Jual Produk tersebut beserta dengan Lesen sekali. Contohnya jika anda dapatkan produk MRR. Anda boleh jual produk tersebut dengan lesen jualan semula. Pembeli produk anda boleh jual semula produk itu. Ok bezanya seperti

Mula Dengan Produk RR

Mula Dengan Produk RR Saya nak cerita mengenai bagaimana mula-mula saya buat duit di internet. First income saya secara atas talian. Kisah ini beberapa tahun lepas. Saya belajar mengenai ebook dan saya faham beberapa jenis ebook yang boleh saya jual.. So, saya beli 1 ebook yang dijual oleh seorang Otai IM. Ebook itu ditwarkan dengan