Month: November 2018

Rahsia Squeeze Page

Hai. Semalam saya ada cerita apa pentingnya Minisite ni.. Hari ni saya nak cerita sikit apa fungsi Squeeze Page. SQUEEZE PAGE Squeeze Page atau Landing page adalah gerbang pintu masuk trafik yang telah kita sasarkan. Jika kita bisnes tudung, kita bawa masuk prospek yang minat tudung. Jika kita bisnes kambing, kita bawak masuk bakal pembeli kambing kita. Jika

Minisite & Squeeze Page

Hai. Whats up? Saya direct to the point. Apa kepentingan Minisite & Squeeze Page? Baiklah. Kita tengok kepentingan Minisite dulu. MINISITE Ia bermula di negara luar seperti US, Kanada, Jerman, Britain sejak lebih 20 – 25 tahun dahulu. Namun ia mula popular di negara kita lebih kurang 10 tahun lepas. Dah lama sebenarnya. Tapi masih

Rahsia Minisite

Salam hormat. Hai. Apa khabar? Pernah tak ada masalah customer atau prospek selalu minta diskaun? Sepuluh orang prospek, sepuluh-sepuluh mintak diskaun. Betul tak? Biasanya, yang mintak diskaun ni, yang close sale melalui wasap atau fb messenger. Tapi yang geramnya bukan semua beli pun.  So, macam mana kita nak buat? Apa penyelesaian? Sudah pasti ada penyelesaiannya..