Month: November 2018

Rahsia Squeeze Page

Hai. Semalam saya ada cerita apa pentingnya Minisite ni.. Hari ni saya nak cerita sikit apa fungsi Squeeze Page. SQUEEZE PAGE Squeeze Page atau Landing page adalah gerbang pintu masuk trafik yang telah kita sasarkan. Ia mengandungi Opt In Form di dalamnya. Ini lah tools marketing teknik mendapatkan Targeted Prospek kita.   Jika kita bisnes tudung,

Minisite & Squeeze Page

Hai.  Saya direct to the point. Apa kepentingan Minisite? Tapi sebelum tu kita mesti tau apa dia Minisite?   MINISITE   Ia bermula di negara luar seperti US, Kanada, Jerman, Britain sejak lebih 20 – 25 tahun dahulu. Namun ia mula popular di negara kita lebih kurang 10 tahun lepas. Dah lama sebenarnya. Tapi masih

Rahsia Minisite

Salam hormat. Hai. Apa khabar? Pernah tak ada masalah customer atau prospek selalu minta diskaun? Sepuluh orang prospek, sepuluh-sepuluh mintak diskaun. Betul tak? Biasanya, yang mintak diskaun ni, yang close sale melalui wasap atau fb messenger. Tapi yang geramnya bukan semua beli pun.  So, macam mana kita nak buat? Apa penyelesaian? Sudah pasti ada penyelesaiannya..